Deri në fund të botës për dashurinë, këto janë 2 shenjat e...

Deri në fund të botës për dashurinë, këto janë 2 shenjat e horoskopit që sakrifkojnë çdo gjë

561
0

Në emër të dashurisë njerëzit kanë bërë e vazhdojnë të bëjnë disa prej sakrificave më të mëdha: dikush merr trenin për të shkuar në shtetin fqinj, një tjetër sfidon frikën e tij,saj më madhe, avionin, dhe fluturon drejt një kontinenti tjetër etj etj, por nëse partneri/partnerja juaj nuk e bën diçka të tillë nuk do të thotë se nuk ju do, thjesht është shenja e horoskopit që ‘’vendos’’ për të. Ja cilat janë 2 shenjat e horoskopit që janë në gjendje të bëjnë gjithçka për dashurinë, hidhuni një sy nëse gjen atë të gjysmës suaj

 

1.DEMI: Në qoftë se partneri/-ja juaj i përket shenjës së Demit konsiderojeni veten me fat, pasi të lindurit në kët shenjë duan të përjetojnë sa me shumë emocione pranë partnerit. Asgjë nuk i tremb për të pasur marrëdhënien e ëndërruar, as kilometrat e gjatë. Vlerësojnë ndershmërinë më shumë se çdo gjë tjetër dhe presin që partneri i tyre t’ua kthejë me të njëjtën monedhë. Nuk u pëlqejnë lojërat, duan lidhje të qëndrueshme e të gjata, dashuria për ta është forca më e bukur që mund të udhëheqë jetën e një njeriu.

 

2.PESHORJA: Peshoret janë pasionante të lindura, të gatshme për të bërë çdo gjë që lidhja të funksionojë siç duhet, si p.sh të marrin avionin, trenin, biçikletën, madje të hipin edhe në shpinën e një deveje për të shkuar pranë dashurisë. Por, sakrificat në emër të dashurisë nuk nënkuptojnë vetëm zhvendosje fizike, por edhe të bësh kompromise duke hequr dorë shpeshherë edhe nga dëshirat e tyre.