Çka mendon femra kur e sheh për herë të parë penisin?

Çka mendon femra kur e sheh për herë të parë penisin?

1197
0

femra_1472765919-7079689

Çdo mashkull së paku njëherë i ka bërë pyetje vetes se çka ka menduar partnerja e vet kur për herë të parë ka shikuar penisin e tij. Përgjigjet do të mund t’ju befasojnë mjaft, por edhe do t’ju bëjnë të qeshni.

Shumicën e femrave me shikimin e parë do t’i hutojë ajo nuanca e ngjyrës vjollcë të errët, ndërkaq shumica e femrave do të pajtohen që nuk kanë parë nuancë të tillë askund tjetër në trup. Veç kësaj, ajo ngjyrë është edhe një shenjë e eksitimit ekstrem, kështu që rrallëkush do të mbetet indiferent, transmeton Telegrafi.

Depilimi është i nevojshëm

Pos që duket shumë i çrregullt, qimet në zonën gjenitale nuk janë edhe aq të dëshirueshme. Veç kësaj, nëse së paku i shkurtoni, penisi do t’ju duket më i madh, këtë mendim e kanë edhe shumica e femrave.

Aromatik dhe i pastër

Çdo femër e dëshiron mashkullin i cili ka shprehi higjienike, por nëse ndonjëherë i ulni brekët, nëpër kokë do t’i kalojnë mendimet – ah, sa i lëmuar, sikur mëndafshi, gjatësi dhe trashësi e përsosur, por edhe aromatik dhe i pastër – nuk do të ketë shans t’ju refuzojë.

“Vegël” e përsosur

Disa meshkuj ndodh që të ndihen mjaft pakëndshëm kur të zhvishen para partneres. Mirëpo, është e paarsyeshme të ngarkoni veten me madhësinë e penisit tuaj. Ndërkaq, nëse partnerja i bën kompliment “veglës” suaj, mos e kundërshtoni dhe mos kërkoni të ripërsërisë.

Surprizat

Penisët e disa meshkujve, në shikim të parë, mundet edhe të mos duken aq të fuqishëm, megjithatë kur fillon aksioni – pasojnë surprizat. Edhe pse ndoshta në shikimin e parë nuk është dukur i madhësisë së pritshme, mundësia e tij gjatë rritjes mrekullon, ndërkaq me këtë rritje secila femër do të jetë e kënaqur.

I lakuar

Vështirë të ndodhë që ndonjë penis të jetë krejtësisht i drejtë, mirëpo ka edhe të tillë të cilët dukshëm janë të lakuar nga ana e djathtë apo nga e majta. Megjithatë, shikimi i penisit të tillë femrave u bën me dije që do të kenë seks shumë interesant.

Shumë i madh

Me rastin e shikimit të parë të penisit mjaft të madh, femrat nuk do të ngazëllehen edhe aq, por, nga frika, nëpër kokë vetëm sa do t’u kalojnë mendimet a do t’i shkaktojë dhembje.