Cili është lideri më i fuqishëm i botës? Merkel dhe Trump në...

Cili është lideri më i fuqishëm i botës? Merkel dhe Trump në rivalitet

416
0

Samiti i G7 që u zhvillua ditën e djeshme ishte i bujshëm për shkak të protagonizmit të Trump dhe deklaratat e mëvonshme të tij, Justin Trudeau dhe Theresa May. Por më e bujshme ishte një fotografi që qarkulloi, e cila u quajt si më përfaqësuesja dhe më e sakta për mbarëvajtjen e samitit. Fabian Reinbold, korrespondeti i Shteteve të Bashkuara për t-online.de, ka publikuar në faqen e tij në Twitter momentin më pikant të takimit, parë në katër këndvështrime të ndryshme.