Tags Posts tagged with "Cili është lideri më i fuqishëm i botës? Merkel dhe Trump në rivalitet"

Tag: Cili është lideri më i fuqishëm i botës? Merkel dhe Trump në rivalitet

Cili është lideri më i fuqishëm i botës? Merkel dhe Trump...

Samiti i G7 që u zhvillua ditën e djeshme ishte i bujshëm për shkak të protagonizmit të Trump dhe deklaratat e mëvonshme të tij,...