Çfarë të vishni në dasmë? 7 rregullat që duhet të ndiqen nga...

Çfarë të vishni në dasmë? 7 rregullat që duhet të ndiqen nga çdo vajzë

627
0

what-to-wear-to-a-wedding-7-must-follow-rules-for-every-girl-1851653-1469699587.600x0cNe të gjithë e kalojmë atë fazën e vështirë kur duhet të vishemi për një dasmë: Ju duhet të dukeni e mahnitshme, por jo me diçka të ekzagjeruar.

Për këtë ekzistojnë disa rregulla ku duhet të bazoheni para se të nxitoni për ditën e madhe.

Ne ju sjellim gjërat që duhet dhe nuk duhet të bëni për veshjen formale, që të jeni e ftuara e veshur më mirë pa u stresuar.

Burimi: Who What Wear/ Iconstyle