Bëri 50 operacione për t’u dukur si Angelina Jolie, arrestohet blogerja iraniane

Bëri 50 operacione për t’u dukur si Angelina Jolie, arrestohet blogerja iraniane

488
0

 

Sozia e Angelona Jolie është arrestuar nga autoritetet e vendit të saj për konfiskim të pronave në mënyrë të paligjshme si dhe blasfemi.

Sahar Tabar, një blogere iraniane e cila ju nënshtrua një operacioni për t’u transformuar si aktorja e njohur Agelina Jolie, Gjithashtu ajo akuzohet për nxitje të dhunës në rrjetet sociale, por arrestimi i saj nuk ka lidhje me operacionin.

Nuk janë pak por plot 50 operacione medohet  të ketë realizuar Sahar për t’u dukur si Jolie.

Por nga ana tjetër blogerja e ka kundërshtuar këtë lajm, duke u shprehur se gjithçka  është një fotoshop.

Megjithëse ajo vazhdon të mbrojë veten e të kundërshtojë këto akuza, blogerja rrezikon të marrë një dënim të rëndë me burg.