Tags Posts tagged with "Bëri 50 operacione për t’u dukur si Angelina Jolie"

Tag: Bëri 50 operacione për t’u dukur si Angelina Jolie

Bëri 50 operacione për t’u dukur si Angelina Jolie, arrestohet blogerja...

  Sozia e Angelona Jolie është arrestuar nga autoritetet e vendit të saj për konfiskim të pronave në mënyrë të paligjshme si dhe blasfemi. Sahar Tabar,...