Bebe Rexha trajnere në The Voice of America dhe ky është roli...

Bebe Rexha trajnere në The Voice of America dhe ky është roli i saj interesant

418
0

Bebe Rexha do të jetë trajnerja e pestë e formatit të njohur ndërkombëtar The Voice.

Por a nuk ishin vetëm katër trajnerë?

Po po, ishin vetëm katër por kësaj here Bebe Rexha do të ketë një rol shumë interesant. Ajo do jetë trajnerja e pestë e “The Voice” që do merret me ata këngëtarë të cilët në audicionet e verbra, nuk arritën të kthejnë një karrige për vete, por që prapë se prapë kanë talent dhe kanë shpresa se mund t’ia dalin.

Produksioni i The Voice, e ka zgjedhur këngëtaren Rexha që të jetë krah trajnerëve të rregullt si Kelly Clarkson, John Legend, Adam Levine dhe Blake Shelton