Tags Posts tagged with "Bebe Rexha trajnere në The Voice of America dhe ky është roli i saj interesant"

Tag: Bebe Rexha trajnere në The Voice of America dhe ky është roli i saj interesant

Bebe Rexha trajnere në The Voice of America dhe ky është...

Bebe Rexha do të jetë trajnerja e pestë e formatit të njohur ndërkombëtar The Voice. Por a nuk ishin vetëm katër trajnerë? Po po, ishin vetëm...