Babai i shoqes më “rrëmbeu” dhe më çoi në qiellin e 7-të…

Babai i shoqes më “rrëmbeu” dhe më çoi në qiellin e 7-të…

1684
0

ppost-933x445

Pershëndetje! Dua të tregoj historinë time para 10 vjetësh!!

Unë jam një vajzë 28 vjeçe, në kohën e historisë që po tregoj isha 18 vjeçe. Jetonim në një lagje të Tiranës me prindërit dhe afër nesh jetonte një familje tjetër që hynim e dilnim, gocën e tyre e kisha shoqe.

Një natë prindërit e mi ikën diku dhe më lënë te komshija për të fjetur në gjumë. Gruaja e komshiut mungonte dhe tek po flija më del gjumi natën dhe vura që s’isha në krevatin tim po në krevatin e burrit të komshies.

Pra, me kishte marrë ai në krevat, dhe po më fërkonte organet gjenitale, po më çmendte.

Unë bëra sikur flija pastaj u rrotullova ngadale dhe u ktheva drejt isha vetëm me mbathje, komshiu filloj të më fërkonte ngadalë, thjesht po më eksitonte pafund.

Di të them që atë natë u kënaqa aq shumë, dhe gjithnjë ëndërroja të flija sërish tek shtëpia e komshiut e të përjetoja ato kënaqësi të asaj nate të paharruar, por kurrë në fakt s’kisha arritur më atë ndjenjë kënaqësie, kur isha rrëmbyer nga babai i shoqes…