Tags Posts tagged with "Artisti turk krijon skena ëndrrash që do donit t’i shihni në jetën reale"

Tag: Artisti turk krijon skena ëndrrash që do donit t’i shihni në jetën reale

Artisti turk krijon skena ëndrrash që do donit t’i shihni në...

Imagjinata është më e rëndësishme se dija, kak thënë Einstein. Teksa dituria është e përcaktuar, imagjinata nuk njeh kufij. Dhe kjo thënie është veçanërisht...