Armela :Shpërthen në akuza ndaj Produksionit.

Armela :Shpërthen në akuza ndaj Produksionit.

149
0

Është mbushur një javë nga përjashtimi i Damianos dhe Armelës nga shtëpia e Big Brother dhe duket se me daljen e tyre nga loja, po dalin edhe sekrete.E ftuar në emisionin Thumb të Aulonës dhe Fatmës, Armela ka treguar mbi eksperiencën që pati në shtëpinë e Big Brother, marrëdhënia me banorët dhe me Damianon.Ajo ka theksuar se është me Damianon dhe do të jetë gjithmonë me të, pasi ndihen të dashuruar.Nga ana tjetër, Armela ka pranuar se Damiano nuk do largohet në Suedi, por se i intereson që të rrijë në Shqipëri për të investuar në ndonjë biznes.Mirëpo, në momentin kur u ftua në emision dhe e pyetën nëse ishte në dijeni të tij Armela u përgjigj:E kam ndjekur nga shtëpia unë, më futën një telefon aty. Dhe, ju ndoqa, ju ndoqa”, ka thënë ajo.Më shumë siguri kjo ndoshta do të ketë qenë ironike, për shkak se ishte “faji” i celularit deri diku që ajo dhe Damiano u përjashtuan nga loja shkruajnë Artsistë Shqiptarë..