AMBASADA AMERIKANE NXJERR NË SHITJE MOBILJE DHE PAISJE SHTËPIAKE, JA RREGULLAT DHE...

AMBASADA AMERIKANE NXJERR NË SHITJE MOBILJE DHE PAISJE SHTËPIAKE, JA RREGULLAT DHE KUSHTET E ANKANDIT

561
0

Ambasada amerikane nxjerr në shitje mobilje dhe paisje shtëpiake, ja rregullat dhe kushtet e ankandit

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë ka nxjerrë në shitje mobilje të çmontueshme zyrash mobilje dhe pajisje shtëpiake, pajisje kompjuterike, tapet nga muri në mur dhe shumë artikuj të tjerë.

Ambasada bën me dije se këto mobilje janë nxjerrë në shitje nëpërmjet ankandit “online” në këtë adresë ? https://online-auction.state.gov/sq-AL

Lexoni rregullat dhe kushtet e ankandit:

Screenshot_12.jpg