Tags Posts tagged with "AMBASADA AMERIKANE NXJERR NË SHITJE MOBILJE DHE PAISJE SHTËPIAKE"

Tag: AMBASADA AMERIKANE NXJERR NË SHITJE MOBILJE DHE PAISJE SHTËPIAKE

AMBASADA AMERIKANE NXJERR NË SHITJE MOBILJE DHE PAISJE SHTËPIAKE, JA RREGULLAT...

Ambasada amerikane nxjerr në shitje mobilje dhe paisje shtëpiake, ja rregullat dhe kushtet e ankandit Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë ka...