Ajo është ‘e rrezikshme’ dhe mbreslënëse

Ajo është ‘e rrezikshme’ dhe mbreslënëse

525
0

Në Instagram ndodhen shumë modele që të ‘ndalin’ frymën, siç është edhe Elena Muller. Shikimi i i saj dhe trupi i përsosur janë emblemat e kësaj gjermaneje të bukur, e cila karrierën në modelimin e nisi përmes agjencisë së njohur, Wilhelmina.

Elena, e cila e ka zbukuruar versionin australian të revistës Vogue, angazhohet për shumë kompani të veshjeve të brendshme. Për të mësuar se për çfarë bukurosheje është fjala, shikojini fotografitë e mëposhtme.