Tags Posts tagged with "Ajo është ‘e rrezikshme’ dhe mbreslënëse"

Tag: Ajo është ‘e rrezikshme’ dhe mbreslënëse

Ajo është ‘e rrezikshme’ dhe mbreslënëse

Në Instagram ndodhen shumë modele që të ‘ndalin’ frymën, siç është edhe Elena Muller. Shikimi i i saj dhe trupi i përsosur janë emblemat...