Adelina Tahiri nis ditën nën rrezet e diellit në oborrin e shtëpisë...

Adelina Tahiri nis ditën nën rrezet e diellit në oborrin e shtëpisë së saj përrallore

427
0

Këngëtarja Adelina Tahiri po shijon çdo moment të jetës. Lidhja e saj me biznesmenin në moshë, martesa dhe shtatzënia janë vetëm disa nga shkaqet për të cilat ajo po ndihet shumë e lumtur. Këtë e ka dhënë vetë ajo nëpërmjet disa intervistave të fundit. Këngëtarja shqiptare e cila po pritet që shumë shpejt të bëhet nënë mëngjesin e sotëm e ka nisur me plot shije nën rrezet e diellit në oborrin e shtëpisë përrallore të saj dhe burrit të saj biznesmen. Ditë më parë ajo na ka njoftuar edhe me një kënd të shtëpisë përrallore e cila është e mbuluar me ar.