Tags Posts tagged with "Adelina Tahiri nis ditën nën rrezet e diellit në oborrin e shtëpisë së saj përrallore"

Tag: Adelina Tahiri nis ditën nën rrezet e diellit në oborrin e shtëpisë së saj përrallore

Adelina Tahiri nis ditën nën rrezet e diellit në oborrin e...

Këngëtarja Adelina Tahiri po shijon çdo moment të jetës. Lidhja e saj me biznesmenin në moshë, martesa dhe shtatzënia janë vetëm disa nga shkaqet...