A janë femrat shqiptare xheloze? (Video)

A janë femrat shqiptare xheloze? (Video)

389
0

Një eksperiment social i kryer në disa shtete të Europës është sjellë në Shqipëri nga “Wake Up”, që ka krijuar versionin shqiptar. Gazetari Saimir Muzhaka ka dalë nëpër rrugët dhe lokalet e kryeqytetit dhe ka takuar disa djem, të cilëve i është kërkuar t’i bëjnë një shaka të dashurës, shkruan Top Channel. Doni të shikoni reagimet origjinale dhe krejt të natyrshme? Shikoni videon!