A është e mundur që mashkulli të vazhdojë seksin pas orgazmës? Kjo...

A është e mundur që mashkulli të vazhdojë seksin pas orgazmës? Kjo është përgjigjja!

458
0

landscape-1445717115-g-simultaneous-orgasm-568519551-780x439-650x411

Eshtë e ditur që meshkujt forcën e tyre seksuale e përjetojnë si diçka shumë të rëndësishme në jetën e tyre, prandaj dëshirojnë edhe të shtiren që mund ta bëjnë edhe të pamundshmen.

Apo, ndoshta, ekziston ndonjë hero i cili ia ka arritur këtë…

Në të vërtetë, është e njohur që mashkulli nuk mund të përjetojë orgazëm të shumëfishtë, përkatësisht disa orgazma njëri pas tjetrit, sepse ai nuk mund të mbajë ereksionin pas orgazmës.

Sistemi riprodhues i mashkullit, pas hedhjes së spermës, nuk ka më nevojë për seks, prandaj mashkulli humb energjinë seksuale dhe i nevojitet një pushim që të arrijë sërish ereksionin.