A e dini se…, femra eshte qenia me e komplikuar ...

A e dini se…, femra eshte qenia me e komplikuar ! ?

535
0

Çdo 90 sekonda, një grua vdes gjatë shtatzënisë ose gjatë momentit të lindjes së fëmijës.

Gratë përdorin 20.000 fjalë në ditë kur flasin.

20 gratë më të pasura në botë, thesarin e tyre e kanë trashëguar nga bashkëshorti ose babai.

Një femër arrin ta mbajë pa e rrëfyer një sekret maksimumi për 47 orë e 15 minuta.

Sipas shkencëtarëve, aroma e të sapolindurve i ekzalton femrat sa edhe droga e vartësit e saj.

Femrat e Romës së lashtë përdornin pa kursim djersën e Gladiatorëve për të përmirësuar bukurinë dhe çehren e tyre.

Një femër në Mbretërinë e Bashkuar posedon mesatarisht nëntëmbëdhjetë palë këpucë, por vesh vetëm shtatë prej tyre.

Në Rusi ka 9 milionë femra më shumë se sa meshkuj.

40% e lindjeve në SHBA regjistrohen nga femra të cilat nuk janë të martuara.

Femrat harxhojnë pothuajse një vit nga jeta e tyre për të vendosur se çfarë do të veshin.

Femrat qajnë mesatarisht nga 30 deri në 64 herë në vit, ndërsa meshkujt 6 deri në 17 herë.

Mesatarisht femrat gënjejnë katër herë në ditë, ndërsa meshkujt gjashtë herë.

Femra më e re e divorcuar është 10 vjeçe.

Femrat mësuan të vishnin këpucë me taka nga meshkujt rreth viteve 1600.

Izraeli është vendi i vetëm në botë i cili u kërkon me ligj femrave që të kryejnë ushtrinë.