Tags Posts tagged with "A e dini se …"

Tag: A e dini se …

A e dini se, oqeani….

Oqeani më i thellë në botë është oqeani Paqësor me një thellësi mesatare prej 418.700 metra. Pika më e thellë në këtë oqean është...

A E DINI SE…?

Transmetimi i parë publik i programit televizv ndodhi në vitin 1936, në Londër.

A E DINI SE…?

Një lopë mesatarisht mund të jetojë gjer në 7 vjet. Lopa më e vjetër në botë ka qen e njohur me emrin BIG BERTHA (Berta...

A e dini se…

Grenlanda ndodhet pothuajse në Polin e Veriut dhe Donald Trump do ta blejë ishullin arktik. Kjo tashmë dihet. Por a e dini, se amerikanët...

A e dini se…

89% e femrave mendojnë se gjëja më e mirë në një marrëdhënie janë përkëdheljet dhe rënia për të fjetur se bashku me partnerin.

A e dini se…, femra eshte qenia me e komplikuar...

Çdo 90 sekonda, një grua vdes gjatë shtatzënisë ose gjatë momentit të lindjes së fëmijës. Gratë përdorin 20.000 fjalë në ditë kur flasin. 20 gratë më...

A e dini se…

Një mollë në mëngjes ju zgjon më mirë se sa një kafe

A e dini se…

Një grua është hedhur nga Kulla Eiffel për të vrarë veten. Ajo arriti të mbijetonte, pasi ra mbi një makinë që rastësisht po kalonte aty. Me...

A e dini se….

Kafsha e vetme ne Bote qe nuk njeh semundje eshte PESHKAQENI

A e dini se…

Tirana ndodhet në të njëjtin paralel me Napolin, Madridin dhe Stambollin dhe në të njëjtin meridian me Budapestin dhe Krakovin. Tirana u themelua më 1614...