7 mënyra si të jeni më të afërt me partnerin gjatë seksit

7 mënyra si të jeni më të afërt me partnerin gjatë seksit

509
0

largea_soe1466513693-645x373

Ndonjëherë ju dëshironi që të jeni të shpejtë, krejtësisht me flokë të shprishur. Por, nganjëherë bëheni gati që të përjetoni seks të ‘nxeht’, transmeton Bota Sot.

“Të jeni të lidhur me partnerin, ju bën të jeni më të dëshirueshëm, që është mjaft e rëndësishme”, thotë terapistja e seksit Linda De Villers.

Më poshtë ju sjellim 7 mënyrat se si të jeni më të afërt me partnerin gjatë seksit:

1.Ji i ngadalshëm.

Thuaji le të veprojë ngadalë, inç për inç. Pasi ai është brenda jush, thuaj që të bëjë lëvizje të ngadalshme, të thellë, me ritëm të rëndë, në mënyrë që ta shijoni më shumë njëri tjetrin.

2.shikojeni atë

Shiko në sytë e partnerit dhe mëno se po ia sheh shpirtin. Nëse i ka sytë mbyllur, thuaj: “Hapi sytë, më pëlqen të të shikoj”.

Natyrisht, bëhet fjalë për një shikim me dashuri dhe të thellë.

3.Kthehuni n bazën e tij

Puthja gjatë aktit ndikon në thellimin e lidhjes. Gjuha luan rol të rëndësishëm në intimitet.

4.Dilni jashtë zonës

Konsideroni se p omerrni një pushim të shkurtër dhe putheni njërit tjetrin nga koka deri te këmbët.

5.Frymëmarrja

Marrja dhe nxjerrja e frymës poashtu do kujdes. Vendosni dorën tuaj në gjoksin e tij dhe bëni që të rrahruat t’i keni të njëjta. Siguroheni që të dy po merrni frymë thellë, pasi kjo ju bën më të qetë dhe më të sigurt e ju siguron seks më të kënaqshëm, transmeton Bota Sot.

6.Ndjeni të gjitha ndjenjat

Stili i lugës në seks, kur ju jeni e shtrirë ndërsa ai ju penetron nga prapa është një nga pozicionet më intime. Kështu ju mund ta ndjeni atë dhe frymëmarrjen e tij në qafë.

7. Flisni ëmbël me fjalë të pista

Përdorni fraza si: Të dëshiroj, je shumë seksi, të dua brenda meje, ndihesh aq mirë në mua, ndihem aq e afërt me ty dhe natyrisht, të dua aq shumë/BS/