48-vjeçari: Gjeta telefonin e fshehtë të gruas sime, zbulova faqe pornografike dhe…

48-vjeçari: Gjeta telefonin e fshehtë të gruas sime, zbulova faqe pornografike dhe…

493
0

hand-apple-iphone-smartphone

Një 48-vjeçar ka rrëfyer tek psikiologia Deidre në ‘The Sun’ se ka gjetur një celular të fshehtë të gruas së tij dhe zbuloi se ajo shikonte faqe pornografike dhe komunikonte me meshkujt në ato adresa online.

Letra e 48-vjeçarit:

Kam zbuluar rastësisht se gruaja ime ka një telefon të fshehtë. Ajo përdorte një emër të rremë në adresat pornografike online. Unë gjithashtu gjeta të brendshme seksi në dhomën tonë të gjumit.

Gruaja ime është 43 vjeç. Ajo ka thënë gjithmonë se të brendshmet seksi janë humbje kohe. Gruaja ka dhe llogarinë e saj bankare, por asnjëherë nuk ka sjellë para në shtëpi. Ajo nuk do që të ndahet, por as nuk do që të diskutojë rreth këtyre gjërave.

Jam i shqetësuar se nuk do që të ndahemi për shkak se nuk ka gjetur ende njeriun që ajo kërkon. Jam i hutuar dhe i shqetësuar. Nuk dua ta humbas gruan time, por ajo bën një jetë të dyfishtë dhe mendoj se duhet të më japë një shpjegim.