29-vjeçarja që nuk ngopet duke bërë seks: Fusja në shtëpi njerëz që...

29-vjeçarja që nuk ngopet duke bërë seks: Fusja në shtëpi njerëz që nuk i njihja

2023
0

PROD-Sami-Walton

Sami Walton dhe James Keates janë një çift që në pamje të parë duken normalë…por jo dhe aq.

James Keates është një 38-vjeçar që detyrohet të durojë tekat e të dashurës së tij që vuan nga seksi i tepërt. Sami ka filluar të ndjekë seancat për të kuruar dëshirën për të bërë vazhdimisht seks.

Meidat britanike shkruajnë se 29-vjeçarja ka një koleksion lodrash seksi kur i dashuri i saj është shumë i lodhur për të bërë seks.

“Shumë meshkuj mendojnë se do i pëlqente një vajzë që ka shumë dëshirë për seks, por asnjë nga të dashurit e mi nuk më ka përballuar. Jam me fat që kam gjetur James. Ai ka qëndrueshmëri për të më mbajtur ritmin, më mbështet shumë dhe nuk më gjykon kur jam në humor të keq. Nuk e di me sa meshkuj kam shkuar. Jam me fat që nuk më ka ndodhur asgjë e keqe, pasi fusja në shtëpi edhe njerëz që nuk i njihja aspak”, është shprehur Sami Walton.