20 fotografitë e javës nga “The Guardian”: Demonstratat në Gaza, llava që...

20 fotografitë e javës nga “The Guardian”: Demonstratat në Gaza, llava që përpin shtëpitë dhe dasma mbretërore

540
0

Demonstratat në Gaza, shpërthimi i vullkanit Kilauea, dasma mbretërore në Uindsor dhe dalja para gjykatës e Harvey Weinstein janë disa nga temat e përcjella përmes fotografive në përmbledhjen e “The Guardian”. Fotografitë janë realizuar nga fotoreporterët më të mirë të botës dhe tregojnë ngjarjet më madhore të javës.