Tags Posts tagged with "20 fotografitë e javës nga “The Guardian”: Demonstratat në Gaza"

Tag: 20 fotografitë e javës nga “The Guardian”: Demonstratat në Gaza

20 fotografitë e javës nga “The Guardian”: Demonstratat në Gaza, llava...

Demonstratat në Gaza, shpërthimi i vullkanit Kilauea, dasma mbretërore në Uindsor dhe dalja para gjykatës e Harvey Weinstein janë disa nga temat e përcjella...