10 shprehje që njerëzit e zgjuar i thonë vetës çdo ditë

10 shprehje që njerëzit e zgjuar i thonë vetës çdo ditë

505
0

ca6c9a3aebb9af4c_savvy_main.xxxlarge_2x-650x358

Njerëzit inteligjentë janë të etur për njohuri dhe dije, megjithatë ata respektojnë veten dhe njerëzit përreth.

Ata e dinë se çdo histori suksesi bazohet në veprime, dhe se çdo veprim lind nga një mendim. Prandaj fjalët që i themi vetes janë shumë të rëndësishme.

Ja 10 shprehje që njerëzit e zgjuar i thonë vetes çdo ditë:

1-“Nëse askush nuk do ta bëjë, atëherë do e bej unë”

2-“Nuk ishte dhe aq keq”

3-“Nuk mund ta bëj këtë gjithë ditë ditën, por të paktën mund ta nis”

4-“Më pak fjalë, më shumë veprime”

5-“Mendimet e njerëzve të panjohur nuk duhet të ndikojnë tek unë”

6-“Do j’ua tregoj të gjitha”

7-“Ndoshta krijimi im nuk është perfekt, po më përshtatet mua”

8-“Do e bëj më mirë herën tjetër”

9-“Nuk druhem të falenderoj dikë me sinqeritet”

10-“Sa më shumë përpiqem, aq më i mirë jam”.