10 kuriozitete për gjinjtë e femrave

10 kuriozitete për gjinjtë e femrave

1324
0

gjoks-1-696x392

Gjinjtë e femrave gjithmonë janë temë interesante, sidomos për gjininë mashkullore. Edhe pse gjithkush mendon se ata dinë gjithçka rreth tyre, fakti është se ka shumë gjëra misterioze qw nuk i dini.

1) Një gji mesatarisht peshon rreth një kile dhe përmban rreth pesë për qind e trupit yndyrë totale.

2) Ashtu si penisi edhe gjiri zgjohet gjatë marrëdhënieve seksuale.

3) Mesatarisht “thiri” i gjirit të femrës gjatë seksit rritet më shumë se një centimetër.

4) Mesatarisht madhësia e gjinjve të femrave është 36 centimetra, që tregon se gratë ditëve të sodit i kanë gjinjtë e mëdhenj. Në fakt para ca viteve madhësia e gjinjve ishte 34 centimetra.

5) Në mesjetë gjinj tërheqës ishin konsideruar ato me një boshllëk të madh në mes të gjirit, ndërsa tani konsiderohen ato më të bukur në të cilat kjo hapësirë është minimale.

6) Shumica e femrave duan të kenë gjinj të bukur dhe gjëja kryesore është se nuk duhet të pinë duhan! Në mënyrë të veçantë, pirja e duhanit kontribuon në uljen e gjirit.

7) Femrat, ndryshe nga burrat, në disa plazhe nuk mund të ecin pa pjesën e sipërme. Për të ndrequr këtë padrejtësi, u themelua sajti GoTopless.org që promovon të drejtën e grave për të ecur pa pjesën e sipërme.

8) Asnjëra grua nuk i ka gjokset me madhësi të njëjtë. Siç tregohet nga hulumtimet, zakonisht gjiri i majtë është më i madh se ai i djathti.

9) Studime të shumta kanë treguar se gjinjtë janë gjëja e parë që burrat shikojnë tek gratë. Dhe kjo nuk është një gjë e re, apo jo?

10) Një studim i kryer nga një kompani thuhet se gjinjtë më të mëdha në Evropë i kanë britaniket./tiranaobserver

Shperndaje