Në një qytet në SHBA bora gati një metër

Në një qytet në SHBA bora gati një metër

19
0

Në një qytezë në shtetin amerikan Pensilvani ka rënë borë 86 centimetra për qka në këtë vend është shpallur gjendje e jashtëzakonshme. Bora ka mbuluar tërë qytezën por edhe në rrethinë. Policia ka paralajmëruar të gjithë vozitësit se ngasja në këto kushte është e rrezikshme dhe rrugët janë plotësisht të pakalueshme.  Që vuajtjet e banorëve të këtij vendi të jenë më të mëdha meteorologët për sot jkanë paralajmëruar stuhi të mëdha të bores. Zyrtarët e qytetit kanë shpallur gjendje të jashtëzakonshme.