Zvicra – vendi i krejt bukurive

Zvicra – vendi i krejt bukurive

677
0

Zvicra është padyshim njëra nga vendet më të bukura të botës. Nëse planifikoni ndonjë udhëtim për në shtetin helvetik, atëherë duhet të dini çfarë të vizitoni. Nisur nga alpet e jashtëzakonshme dhe fshatrat piktoreske deri te kultura e ushqimit, Zvicrën nuk duhet humbur assesi.