Zgjidhni një nga këto 3 imazhe dhe zbuloni si ju shohin të...

Zgjidhni një nga këto 3 imazhe dhe zbuloni si ju shohin të tjerët

489
0

Në marrëdhënie me të tjerët, të njohurit, miqtë, të afërmit, kolegët e punës etj, priremi për të treguar gjithmonë, ose pothuajse gjithmonë, pjesën tonë më të mirë, më të sigurt, më të fortë, më karizmatike, por në këto sjellje, sa ka realisht nga personaliteti ynë? A është e mundur që ne të jemi vërtet e gjithë kjo apo është thjesht një fasadë, një mbrojtje personale?

 

Për të zbuluar se çfarë zbulon vërtet personaliteti juaj dhe si ju shohin të tjerët, bëni këtë test duke zgjedhur një nga tre imazhet e propozuara. Gati për të ditur përgjigjen? Cili ju tërheq më shumë?

 

1- Intuitiv / introvert

 

Nëse keni zgjedhur imazhin e parë, duhet të dini se keni një personalitet shumë intuitiv. Njerëzit intuitivë janë shumë ëndërrimtarë dhe idealistë. Për ta është e vështirë të “mbahen këmbët në tokë”.

 

2- Reflektues dhe këmbëngulës

 

Ju jeni lloji i personit që pëlqen të mendojë me kujdes përpara se të veprojë. Prireni të peshoni vendimet tuaja. Kur e vendosni për të arritur një qëllim ose objektiv të caktuar, nuk ka pengesa. Përpiquni të ngadalësoni pak shpejtësinë dhe shikoni përreth, gjatë rrugës, do të mahniteni nga ajo që do të shihni.

 

3- Ekstrovert dhe sentimental

 

Personat që kanë zgjedhur këtë imazh përpiqen të shfaqin një karakter racional të fasadës, por një pjesë shumë sentimentale introverte e cila mbetet e fshehur mirë brenda tyre, e dukshme vetëm për disa të zgjedhur. Gjithmonë përpiqeni të “tregoni” aftësitë tuaja dhe kjo është mirë, por kujdes për të mos u treguar shumë, do të ishit pak arrogant, gjë që në realitet nuk jeni aspak.