Zbulim i pabesueshëm! Ky fryt e shkatërron kancerin në pak minuta

Zbulim i pabesueshëm! Ky fryt e shkatërron kancerin në pak minuta

1163
0

Capture-165-650x358

Shkencëtarët kanë zbuluar një fryt natyral, efektiv dhe anti-kanceroz krejtësisht aksidentalisht. Dhe rezultatet e këtij hulumtimi klinik të kësaj bime janë tejet inkurajuese.

Shkencëtarët kanë zbuluar se qelizat kanceroze mund të eliminohen me drogën “EVS-46”. Kjo “drogë” mund të përfitohet nga pema “australian blushwood”, nga farat e frutave të saj.

Pema është shumë e rrallë dhe rritet vetëm në disa zona specifike të Australisë veriore.

Shkencëtarët e kishin vërejtur aksidentalisht se në momentin që kafshët e egra ushqeheshin me këtë fryt, ato menjëherë i pështynin farat. Sjellje e tillë e kafshëve e kishte inkurajuar kureshtjen e shkencëtarëve, pas së cilës ata kishin vendosur ta ekzaminojnë më hollësisht këtë gjë.