Zajmina Vasjari “shpërthyese” jo vetem si miss dhe kengetare por edhe si...

Zajmina Vasjari “shpërthyese” jo vetem si miss dhe kengetare por edhe si arkitekte

875
0

 

Zajmina Vasjari është cilësuar gjithnjë si një nga vajzat më të bukura shqiptare.

Ajo u kurorëzua si më e bukura e Shipërisë në vitin 2002. Më pas nisi karrierën e saj si këngëtare ku pati shumë sukses për shkak të bukurisë së saj.

Sot ajo është shkëputur totalisht nga muzika për të vazhduar me arkitekturën.