Zaimina dhe Khloe sollën versionin më të realizuar të ‘Maleficent’ këtë Halloween

Zaimina dhe Khloe sollën versionin më të realizuar të ‘Maleficent’ këtë Halloween

340
0

 

Meqë Halloween është festa që përkujton shpirtrat e vdekur, tendencat për t’u maskuar tnetojnë të jenë sa më të frikshme. Meqë para disa ditësh u shfaq premiera e ‘Maleficent 2’, një pjesë e madhe e vajzave zgjodhën ta kopjonin për Halloween.

Meqë ky look është një miks mes të frikshmes dhe së bukurës, është një zgjedhje që garanton vëmendje në çdo ballo ose party Halloween-i.

Por një nga versionet më të mira të këtij maskimi e kanë sjellë Zaimina Vasjari dhe vajza e saj Khloe. Në veshje, në grim dhe në qëndrim Zaimina ia ka dalë të jetë një ‘Maleficent 2 dinjitoze’, ndërsa vajza e saj Khloe, thyen gjithë egërsinë e imazhit me ëmbëlsinë e saj.