Ylli e Tuna e bëjnë bashkë…(Foto)

Ylli e Tuna e bëjnë bashkë…(Foto)

430
0

y_1473935046-6774427

Është përfolur shumë për lidhjen e mundshme mes Tunës dhe Yll Limanit.

Mund ti gjejmë 1000 mijë arsye që këta dy të mos jenë bashkë duke filluar nga mosha mirëpo kjo dëshmi e vërteton të kundërtën.

Nga disa burime të emisionit BIZZ mësojmë se Tuna dhe Ylli tashmë kanë të njëjtin operator teknik, madje madje numrat e tyre ndryshojnë vetëm në dy shifrat e fundit.

A është bërë kjo më e lehtë që të komunikojnë me njëri-tjetrin apo thjeshtë janë shok aq të ngushtë sa pak a shumë të kenë të njëjtin numër./Gazeta Tribuna
yy_1473934992-5903491

Shperndaje