Xhani Shqerra: Një moderator për të gjitha moshat….

Xhani Shqerra: Një moderator për të gjitha moshat….

788
0

Xhani Shqerra e ka nisur karrierën e tij që në fëmijëri si këngëtarë por gjithmonë preferonte të ishte ai moderatorii cdo spektakli që behej . Por shumë shpejt dëshira e tij behet realite ku fillon të preznatojë në televizioni lokal Etv në Elbasan Por ambicjet e ti shkoni përtej kësaj ai shumë shpejt do të ngjiste shkallët e karrjerës duke marrë pjesë në spektakel të ndryshme dhe deri sa fillon të moderojë dy pograme te sukseshme ne Televizionet shiptare sic është Shopping Night dhe“My Livin” Kështu Xhani u kthye në një moderator i preferuar për të gjithë moshat ai arrin ti mbajë të gozhduar para e kranit në cdo puntantë të tij. Ai futet në shtëpiat e shqiptarëve plot elegancë, gati në majë të gishtave, i qeshur, plot vetebesim, duke gozhduar kështu të gjithë para ekranit.Xhani Shqerra është një shouman, i suksesshëm në fushën e modës dhe muzikës. Në vitin 2012 Xhani Shqerra mori pjesë ne formatin e famshëm Dancing ëith the Stars Albania. Tashmë Xhani është i angazhuar në prezantimin e emisionit ‘’My Living’’ në platformën Trin dhe së shpejti nis sezonin e tij me Shoping Night. Në një intevistë për vision .com.al Xhani flet për madhëniet me publikun suksesin që ka arritur . Xhani flet dhe për madhënie me portofolin se sa shpenzon mardhëniet me kushzinë e shumë të tjera që do ti lexoni në këtë intevistë të përgatitur .

Xhani Shqerra kur ke filluar të perzantosh për herë të parë ?

Prezantimi ka qënë që në vogëli faktikishtë unë kam filluar si këngëtarë nëpër festivalet për fëmijë mirë po gjithëmonë pavarsishtë këngës unë kisha atë kureshtjen për prezantim doja gjithmonë të isha në vend të prezantusit deri sa një ditë në fillim e ETV në televizionin lokal unë prezantova dhe fillova kështu një eksperjencë të re si prezantues i pogrameve për fëmij.

 Je një ndër prezantuesit më të sukseshëm për momentin ke ndonjë sekret për këtë ?

Në fak më vjen shumë mirë kur e dëgjoj por ajo cka përjetoj është më shumë vlersimet spontane që njerzit më ndjekin pogramet që unë drejtoj është një marveshje e ciltër ndaj dhe mendoj se ky muntë quhet sekrteti i vetëm .

Cdo të thotë për ty fjala sukses?

Fjala sukses mbartë shumë gjëra në fakt unë kam qënë në kërkim të suksesit unë jam në kërkim të vënies së vetes në provë ose ato gjëra që mua realishtë më kan dhënë ndjesi positive ciltësia e të trajtuarve të gjithë gjërave që unë kam bërë si në këngë ashtu dhe në prezantim kam përshypjen se ka qënë një lloj vërtetësie dhe kur je i vërtetë mbërrin ke njerëzit dhe atë vlersojnë nuk e di nëse ky quhet sukses.

 Cili është celesi i suksesit tënd ?

Me siguri është vërtetësia autensiteti pasioni i gjërave që ben dhe po ashtu përkushtimi sepse asgjë nuk është rastësore .

Cili është pogrami ose spektakli më i sukseshëm që ti ke prezantuar deri tani ?

Pogramet e mia tani janë të njohura jan, dy dhe unë nuk do ti vecoja si My living dhe Shopping Night te dyja mbartin vlera të ndryshme, dhe më kanë dhënë shumë qoftë profesionalishtë ashtu dhe personalishtë ajo që unë do doja të vecoja është ajo që ndodh shpesh me festat e fund vititt ku ndodh ndonjë herë të jeshtë i ftuar për të prezantuar mbrëmje gala gjë që mbart vlera sepse është i rëndësishëm sepse ka të bëj shumë me vlerat e komponentit të spektaklit dhe unë e gjej veten shumë mirë dhe aty.

Suksesi arrihet me punë ,fitohet apo dhe mund të dhurohet nga dikush ?

Suksesin unë dua ende ta arrij fatkeqësishtë por ajo që unë kam krijuar deri tani është vetëm vullneti vendosmëri e përkushtimi por sigurishtë dhe shumë punë qe unë kam dhuruar në punët që kam bërë kështu që nuk mund të dhurohet mund të hapet një derë dhe ti duhet të hyshë aty në majë të gishtave dhe mbi të gjitha duhet të dishë të ecësh me pas . Cfarë është gjëja e parë bën sapo zgjohesh në mëngjes ?

Në mëngjes mendimi i parë është hap dritaren për të parë dritën sepse më pëlqen shumë drita e diellit është ai letë themi burimi i vetëm i mëngjesit më pas hap telefonin për të parë ndonjë mesazh apo thirrje{qesh} .

Më pas si vijon dita ?

Dita vazhdon me impinimet që janë krej rasteëore sepse nuk i ngjanë dita ditës ajo cka është bazë është hapja e gradaropës dhe kombinimi I veshjes sipas kohës jashtë dhe më pas janë takimet e punës regjistrimet për My living dhe më pas kafet që ktu në shqipëri janë të rëndësishme por që dhe ato janë produktive deri diku .

Cili është talenti jot sekret ?

Në fak unë të gjitha ato dhunti apo interes që kam pasur qoftë talentin kam shfaqur ikam bërë publike megjithatë kam dhe dicka që nuk e kam bërë ende publike që ka te bëj me një lloj dhuntie apo interes që së shpejti do ta bëj publike por dhe të mbetet edhe pak kohë sekret .

 Nga 1 deri te 10 sa romantikë është  Xhani ?

Në fak nuk do të mjaftone kjo shifër për romancicitetin tim sepse është dicka që shkon përtej këtyre shifrave mua më pëlqen jam endërrimtarë, jam romantik dhe më pëlqen të rrethohem nga kjo lloj frymë .

 Cila është pyetja që të bëhet më shpesh ¬¬?

Pyetja më e shpeshtë ka të bej me martesën më pyesin të gjithë kur do martohme në fakt unë jam dhe i vogël dhe nuk kam ndërmend të martohem dhe se kuptoj pse më pyesin.

 Cili është sekreti më i vyer që ke mësur deri tani?

Nuk di nëse mund të quhet një sekret apo leksion por më i vyeri është ai që unë kam mësuar të jetoj dhe kam kuptuar nëse ti je vetja në cka bën në cka ti je në cka ti dëshiron të bësh dicka arrin me kohën cdo gjë arrihet. Kështu që koha është mbretëreshë është e vërtetë dhe është ajo që të jep mundësinë për tu afirmua apo për të cuar gjërat drejt asaj që ti je kështu që ky është leksioni apo sekrteti më I vyer .

 Diet apo sport ?

Dieta nuk edi se cfar është ndërko sporti im është të ngrënit shumë dhe në cfarë do lloj guzine.

 Gjëja më e guximshme që ke bërë deri tani ?

Duke qënë se unë kam shumë frikë nga lagrësitë dhe unë vuaj madjenga kjo , gjëja më eguximshme që unë  kam bërë është hedhja me parashutë edhe pse ka qënën një formë më e lehtë por gjithsesi ka qënë një guxim i madhë por gjithsesi e kam bërë përpara kamrave për efek spektakli dhe kështu kjo justifikoi dhe largimin e frikës .

 Ke frik nga plakja ?

Nuk kam frikë nga plakja si proces ,kam frikë nga përjetimi i gjërave duke i pjekur ato frika ime e vetme është nese një ditë do të gjendem para dickaje që ka të bëj me jo të  renë sikur i kam orjentuara të gjitha i kam parë të gjitha kam një ide për gjithca dhe tani nuk kam  më cdo të bëj kjo është e vetmja frikë .

A është Xhani një guzhinier i mirë ?

Unë me gatimin faktikish nuk kam eksperiencë të mirë për vec atyre pjatave të para dhe italiane  por më pëlqen ti shijoj më shumë dhe maksimumi im në tavolinë që mund të  kontrboj është shtrimi i tavolinës.

 Cila është darka më e shtrenjtë që ke paguar?

Jam tip që nuk i vërej kostot madje më ndodh shpesh më pyesin për ndonjë restorant ku unë kam qënë nëse ishte ushimi i mirë shërbehej mirë dhe sa kushtote une për dy pyetjet e para kam një përgjigje të drejpërdrejtë ndërsa për kostot nuk  ve re jam pak i shpezushëm por më mirë që jam kështu se nuk do më pëlqente të isha nga ata me laps në dorë që do të llogarisja cdo gje .

 Të pëlqen kur paguan apo kur të qerasin?

Më pëlqen më shumë kur paguaj unë  ndjehem më mirë ,nuk djehem fare në siklet përndryshe do të ndjehesha shumë në tavolinë, kushdo qe të ishte në tavolinë qoftë shok apo shoqe nuk ka lidhje me të qënit xhentinmen por ka më shumë lidhje me mardhëniet që kam unë me portofolin më pelqen me shumë të ofroj dhe të mos pres asgjë mbrapsh .

Cfarë nuk duhet numëruar tjetër përveç gotave të verës

Nëse gota e verës do të ishte e shoqëruar me buzëqeshje sigurishtë që dhe ato nuk duhet të ishin të numëruar duhet të kishte buzëqeshje të pa numërta.