Vizitori i parkut deshi t’i jepte pak ushqim antilopës, por i ndodh...

Vizitori i parkut deshi t’i jepte pak ushqim antilopës, por i ndodh e papritura

476
0

Videoja shfaq momentin kur një vizitor i një parku përpiqet të ushqejë një antilopë të madhe përmes një dritareje makine. Robert Popple mendoi se do të ketë kënaqësinë t’i ofrojë krijesës ushqim, gjatë një turneu në West Midlands Safari Park. Megjithatë, 25-vjeçari pësoi tronditje kur antilopa futi kokën brenda makinës, dhe kapi të gjithë kutinë e ushqimit, e u largua me të.