Virale në rrjet/ Qytetarja: Fshatar tropoje. Admir Mulaj i “tregon vendin”: Kisha...

Virale në rrjet/ Qytetarja: Fshatar tropoje. Admir Mulaj i “tregon vendin”: Kisha lugë këpucësh në kohën e Zogut, e ke ëndërruar (VD)

491
0

Një qytetare i është “sulur” akademikut Admir Mulajt duke i rikujtuar se është nga fshatrat e Tropojës, duke marrë një përgjigjie jo të këndshme nga ai më pas.

 

Në Shqipëri është bërë normale madje dhe domosdoshmëri batutat mes individëve lidhur me vendin se nga vijnë, duke u paragjykuar shpesh herë.

 

Paragjykimi për individët nis nga qytetet, krahinave, por sidomos ndarjes jug-veri.

 

Në videon e mëposhtme, një qytetare i është “sulur” akademikut Admir Mulajt duke i rikujtuar se është nga fshatrat e Tropojës, duke marrë një përgjigjie jo të këndshme nga ai më pas.

 

Biseda mes tyre:

 

Qytetarja: Je nga fshatrat e Tropjës, ç’punë ke ti?

 

Mulaj: Unë jam qytetar Tropoje, në kasafortën tim kam një lugë këpucësh që ju e keni ëndërruar dikur që në kohën e Zogut.

 

Tjetër qytetar: Qytetarët e Tropojës janë njerëz të ndëruar dhe të respektuar