(VIDEO)Super-aksion në rrugën e Elbasanit, policja shtrin përtokë djalin dhe i vë...

(VIDEO)Super-aksion në rrugën e Elbasanit, policja shtrin përtokë djalin dhe i vë prangat

962
0

Super-aksion në rrugën e Elbasanit, policja shtrin përtokë djalin dhe i vë prangat

Një super-aksion ka mbërritur në redaksinë e Jetaoshqef.al, ku duket momenti kur një polic dhe një police arrestojnë dy djem të dyshimtë, pasi njëri prej tyre ka qëlluar në ajër me armë. Arrestimi është bërë në rrugën e Elbasanit, në Tiranë, ku djemtë janë shtrirë fillimisht përtokë me dhunë nga forcat policore dhe më pas u janë vënë prangat.

Të pranishmit të gjithë i kanë pasur sytë tek policja që kryen detyrën e saj.

Epo pamje të tillë ku të arreston një police bukuroshe s’të rastis të shohësh përditë.

Shikojeni videon dhe “shijojeni”: