VIDEO/ Tmerr në Tiranë. Ja çfarë i ka bërë kjo nënë fëmijës...

VIDEO/ Tmerr në Tiranë. Ja çfarë i ka bërë kjo nënë fëmijës së vet

447
0

gruaja

Një grua nga Tirana i ka habitur të gjithë. Ajo ka bërë një veprim jo njerëzor në rrugët e Tiranës.

Gruaja ka lidhur në trupin e djalit të saj një litar në mënyrë që ai të mos ikë. Pra, njësoj sikur ajo të shoqërohej me një kafshë dhe jo një fëmijë.

Nuk dihen arsye pse gruaja e ka bërë këtë veprim, por ajo është kritikuar mjaft në rrejtët sociale.