VIDEO/ Rama acarohet me qytetarin: Edhe njëherë po të them, pusho se...

VIDEO/ Rama acarohet me qytetarin: Edhe njëherë po të them, pusho se jemi në televizor

804
0

screenshot_11-17Kryeministri Edi Rama është acaruar me një qytetar ditën e sotme gjatë një takimi në Gjegjan të Pukës ku po shpërndante çertifikatat e legalizimit. Gjatë transmetimit live, një qytetar e ndërpreu Kryeministrin duke iu ankuar për vështirësitë ekonomike dhe mungesën e investimeve.

Rama i kërkoi disa herë që të pushonte pasi ishin në transmetim të drejtpërdrejt.

Ndiqni videon e mëposhtme: