Video-Opinion/ Koçi: Noizy imitohet është model për rininë shqiptare

Video-Opinion/ Koçi: Noizy imitohet është model për rininë shqiptare

498
0

koci-550x290

Këngëtarja Greta Koçi e ftuar në emisionin Opinion në lidhje me modelet që krijohen në shoqërinë shqiptare, në lidhje me këngëtarin Noizy, kë theksuar se ai është një karakter, një personazh.

Sipas Koçit, Noizy, është një këngëtar që e imitojnë, me mjekër, me syze, në shikim dhe në çdo lloj gjëje.

Shiko videon: