VIDEO/ Këngëtarët shqiptar më të paguar gjatë kësaj vere

VIDEO/ Këngëtarët shqiptar më të paguar gjatë kësaj vere

484
0

ennca_1473673802-5844810

Vera është sezoni më i ngarkuar për artistët shqiptarë.
Veç angazhimeve për prurjet e reja muzikore, udhëtimeve dhe mundësisë për të qëndruar më afër publikut në vende të ndryshme, vera sjell edhe fitime të mëdha për këngëtarët shqiptarë.

Express Rozë iu sjell katër nga këngëtarët më të kërkuar, të cilët kanë fituar më së shumti para këtë verë./GazetaExpress/