Video/ Ja se si tutorët iu mbledhin lekët lypsave në Tiranë

Video/ Ja se si tutorët iu mbledhin lekët lypsave në Tiranë

530
0

oj

Fëmijë, të rinj dhe gra që lypin rrugëve të Tiranës janë panorama e trishtë, e përditshme e kryeqytetit.

Kjo video e filmuar ditën e sotme në Tiranë, pranë QSUT, regon momentin dramatik se si shfrytëzohen lypësit e kësaj zone nga tutorët e tyre.

Personi me bluzë me ngjyrë të verdhë duket teksa e detyron lypësen e ulur përtokë në mes të pluhurit që ti japë atij paratë që kalimtarët e rastit kanë mundur t’i heqin nga kursimet e tyre dhe t’ia dhurojnë asaj.