VIDEO/ Atleti s’përmbahet/Godet në të pasmet gazetaren gjatë transmetim live, vajza nuk….

VIDEO/ Atleti s’përmbahet/Godet në të pasmet gazetaren gjatë transmetim live, vajza nuk….

366
0

Gazetarja Alex Bozarijan mbeti e shtangur por ajo bëri denoncim në polici.

Gjeorgji- Ndodh edhe kjo. Teksa gazetarja ishte duke raportuar nga një maratonë në Gjeorgji, një prej konkurruesve goditi me shuplakë të pasmet e saj.  Gazetarja Alex Bozarijan mbeti e shtangur dhe nuk e la me kaq veprimin e 43-vjeçarit pasi e denoncoi në Polici.

 

Atleti 43 vjeçar më pas kërkoi falje publike për veprimin e tij në. Ai më pas shkruajti në profilin e tij se ishte një akt i turpshëm veprimi që bëri ndaj gazetares.