VIDEO/ A është e vërtetë ekzistenca e UFO-ve “që u panë” në...

VIDEO/ A është e vërtetë ekzistenca e UFO-ve “që u panë” në Sarandë?

518
0

Screenshot_2-55Nëpër media dhe rrjete sociale ka nisur të qarkullojë një lajm se mbi Sarandë janë parë UFO.

Video e publikuar nga ‘Jeta Osh Qef’ tregon një objekt ndriçues që zmadhohet dhe zvogëlohet brenda pak sekondave.

Siç edhe raportohet, objekt i tillë është parë edhe në Tirana e Durrës, por në fakt nuk dihet saktësisht sa i vërtetë është ky pretendim.