Vetëm Kim Kardashian mund të luajë tenis me bikini! Ja fotot e...

Vetëm Kim Kardashian mund të luajë tenis me bikini! Ja fotot e spektaklit!

656
0

Pushimet e Kim Kardashian në Meksikë nuk kanë patur vetëm relaks.

35-vjeçarja ka treguar se është marrë edhe me sport dhe ka publikuar disa foto duke luajtur tenis me një mikeshën e saj.

Tenisi nuk ka qenë kurrë kaq i nxehtë.