Vendosni akull në këtë pikë të kokës dhe ndodh mrekullia

Vendosni akull në këtë pikë të kokës dhe ndodh mrekullia

435
0

feng-fu-635x358

Që nga koha kur ka ekzistuar njeriu, përherë janë kërkuar ‘sekretet’ e të qënurit i fuqishëm, shëndetshëm dhe gjithmonë i ri.

Sot fushat e mjekësisë dhe shkencës, janë të përkushtuar në kërkimin dhe studimin e lëndëve të nevojshme, ekstrakteve bimore dhe kombinimeve të tjera, që janë kundër plakjes dhe mjekojnë pothuajse të gjitha sëmundjet.

Dhe tani të gjithë e dimë që kimikatet e ndryshme kurrë nuk janë përgjigje për këtë, duke pasur parasysh efektet anësore që na shkaktojnë. Andaj është shumë e rëndësishme për atë njerëz që blejnë kremra të shtrenjtë, bëjnë ndërhyrje plastike apo mbajnë dieta të rrezikshme, të dinë se këto gjëra nuk janë të shëndetshme për trupin.

Dhe ja ku është ilaçi. Një copë akull, për pak kohë, bën mrekulli. Metoda me copa të akullit është një metodë e lashtë e mjekësisë kineze, sipas së cilës, trupi ynë është një sistem i energjisë, të cilën e lirojmë përmes rrugëve të veçanta, të njohura si meridianet.

Krejt çka duhet të bëni është vendosja e copave të akullit në pikën e njohur si FU dhe Feng, që gjendet në pjesën e prapme të kokës, afër qafës, që besohet se stimulon mirëqenien e përgjithshme.

Shumë njerëz kanë thënë se pas aplikimit të kësaj metode, janë ndjerë më të rinj, më energjik dhe janë ndjerë plot jetë.

Si ta bëni atë:

Ju mund të uleni apo të shtriheni në stomak dhe ta vendosni copën e akullit në pikën Feng Fu, e cila gjendet në pjesën e prapme të kokës, afër qafës poshtë. Lidheni me ndonjë fashë apo shall dhe mbajeni ashtu për 20 minuta.

Në momentet e para kur ta vendosni, të ftohtit do të bëjë që të ndjeheni pakëndshëm, por vetëm pas 60 sekondave, ju do ta ndjeni fluksin e nxehtësisë në atë pikë.

Ju mund ta aplikoni këtë metodë në mëngjes dhe para gjumit, për të përmirësuar qarkullimin e gjakut dhe për t’u ndjerë më energjik.

Kjo metodë do të ju ndihmojë të ruani ekuilibrin fiziologjik, ndërsa do të ndjeheni më energjik dhe më të fortë, për vetëm pak kohë.