Vëmendje! Këto janë gabimet e tmerrshme që bëni me flokët

Vëmendje! Këto janë gabimet e tmerrshme që bëni me flokët

334
0

Përdorimi i krehërve të vjetër
Gabimi më i madh që bëjmë është mos largimi nga krehëri flokët e mbetura të cilët janë të mbushur me bakterie dhe mikrobe.

Përdorimi i një lidhëse elastike të fortë
Lidhëset më të mira për flokë janë ato të cilat janë të buta dhe që nuk i shtrëngojnë flokët shumë.

Përdorimi i kimikateve të ndryshme për flokë
Shumë kimikate të ndryshme për flokë nuk i dëmtojnë vetëm flokët mirëpo edhe shëndetin tuaj.

Të ngrini temperaturën shumë lart kur përdorni tharëse të flokëve

Është thënë nga shumë stilist që temperatura e lart kur thani flokët nuk preferohet, duhet të përdorni një tharëse që ka opsionet e ulëta mesme dhe më e larta. E duhura është të përdorni temperaturën mesatare.

Të mos kujdeseni për majat e flokëve
Kujdesi ndaj majave të flokëve është tejet e rëndësishme nëse dëshironi të keni flokë të shëndetshme.

Të mos i prisni shumë shpesh flokët
Flokët duhet të prihet të paktën nga 6 apo 8 muaj, nëse dëshironi të keni gjallëri dhe volum të flokëve.